joostenmarjon.reismee.nl

Modderstromen

Het was niet makkelijk om het noodweer vast te leggen op camera.. maar hier is wel redelijk duidelijk te zien hoe nieuwe rivieren ontstaan door de hevige regenval... Normaal zou hier totaal geen rivier of water zijn...

Reacties

Reacties

De Tana's

Lieve reizigers,

Hoe is het? Inmiddels al in Theodore aangekomen of wachten jullie nog even totdat de modder is opgeruimd?

Ik had je natuurlijk al even gesproken Marjon maar als ik het nog eens terug lees jeetje wat een avontuur. Ik zie jullie letterlijk voor me ik krijg er haast kippenvel van.

Trouwens op Sicilië is het ook noodweer geweest, modderstromen en zelfs dodelijke slachtoffers. Doe maar voorichtig maar dat is wel aan jullie besteed. Maar het lijkt me erg lastig om dan goed in te schatten wat goed en fout is. Gelukkig heb je dan ook nog je instinct.

Hier alles ok de herfst is hier ook albegonnen alhoewel vandaag toch weer een mooie dag. Maar wij lopen al lang niet meer in T-shirt en zonder jas hoef je de deur niet meer uit.

Ik ben inmiddels weer een week aan het werk en voel me goed. Laatste nieuws onze Chefke is er niet meer. Toen we terug van vakantie kwamen had hij een bult op zijn schouder. Maar ze had hier geen last van en de dierenarts kon geen duidelijk diagnose stellen. Dus we lieten het voor wat het was. Maar deze bult is onlangs uitgegroeid tot een tennisbal. Afgelopen week was deze geknapt (inwendig) waardoor hij pijn kreeg, we hebben haar laten inslapen. Zielig hé?. Maar gelukkig zitten we vandaag niet zonder dieren die we extra kunnen verwennen want opan Ronald heeft al voor de nodige reserves gezorgd. Sinds 2 weken hebben we nl. 2 goudvissen oftewel Nemo's zoals Marijn ze noemt. Maar ja wie mag ze verschonen.......juist ja erg fijn :)!

Dikke tuut Marijn, Den & Jo

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!